T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ESKİŞEHİR / SEYİTGAZİ - Cevizli Ortaokulu

Devrim YERSEL - Okul Müdür

1976 İstanbul-Şişli doğumlu. İlk/ortaöğrenimini memleketi olan Diyarbakır/Silvan: Kazım Karabekir İlkokulu / Silvan Ortaokulu’nda; lise eğitimini de Diyarbakır Ziya Gökalp Lisesi’nde tamamlamıştır.

                2001, Van - Yüzüncü Yıl Üniversitesi /Eğitim Fakültesi /Beden Eğitimi ve Spor bölümünden mezunu olup; Sağlıklı Zayıflama ve Beslenme ile Badminton alanlarında ihtisas yapmıştır. 2016 yılında, Denizli-Pamukkale Üniversitesi/Eğitim Bilimleri Enstitüsü/Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi Anabilim dalında yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.

                2003 KPPS puanı ile Diyarbakır/Çermik Fatih Ortaokulu’na beden eğitimi ve spor öğretmeni olarak atandı. 2003-2011 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı çeşitli düzey okullarda öğretmenlik yapmıştır. 2011-2014  yılları arasında  Denizli/ Buldan Ali Tunaboylu METEM’de pansiyondan sorumlu müdür yardımcılığı görevini yaptı. 2014-2016 yılları arasında Denizli/Merkez Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi’nde öğrenci işlerinden sorumlu müdür yardımcılığı görevini yaptı. 2016-2017 Eğitim-Öğretim Dönemi’nde Eskişehir/Sabiha Gökçen Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde  müdür başyardımcılığı görevine vekalet etti. 2017-2018 Eğitim Öğretim döneminde Eskişehir/Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci işleri müdür yardımcılığı görevine vekalet etti. 2018-2019 Eğitim-Öğretim döneminde Eskişehir/Beyhan Rıfat Çıkılıoğlu Anadolu Lisesi’ne müdür yardımcısı olarak atandı. 2019’da YÖK’ün yapmış olduğu   MEB-EKYS ile Eskişehir/Çifteler Öğretmenevi’ne  kurum müdür olarak atandı. 2020 yılında Eskişehir/Seyitgazi Cevizli İlk/Ortaokulu’na okul müdürü olarak ataması yapıldı halen bu kurumda okul müdürü olarak görevini ifa etmektedir.