Kas

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Dönemi sürecinde Cevizli İlk/Ortaokulu öğrencileri arasında "Ödüllü Kitap Okuma Yarışması" düzenlenmiştir. Yapılan değerlendirmeler sonrası ödül almaya hak kazanan öğrencilerimize yarışma şartnamesinde belirtilen ödüller takdim edilmiştir.  Milli Eğitim Müdürü Nazmi Avcı' nın okulumuza ziyareti ile gerçekleştirilen törende kitap okumanın  önemini vurgulamış ve ödül almaya hak kazanan öğrencilerimize ödüllerini vererek tebrik etmişlerdir.

Kas

Cumhuriyetimizin 98. yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan program ile büyük bir coşkuyla  kutlandı.

Ekm

İlimizde faaliyet gösteren "Eskişehir Genç İhya Derneği" tarafından, Yunus Emre'yi genç nesillere anlatmak adına Yunus Emre Külliyesi'nde öğrencilerin katılımı ile soru-cevap şeklinde hazırlanan videolar, okulumuzun tüm kademelerindeki öğrencilere izlettirildi.